WIE ZIJN WIJ

De KunstKoets

Even voorstellen

De KunstKoets is een samenwerking van de ISOB, Van Reenenschool en Mieke Hofman-Rozing. Mieke is groepsleerkracht en vakdocent Beeldende Vorming (BeVo). Zij heeft ervaring in het speciaal en in het reguliere onderwijs. In mei 2010 heeft zij haar ICC-diploma behaald. In 2011 werd de Van Reenenschool in Bergen, cultuurschool van NH. De vragen die Mieke in de loop der jaren van collega’s kreeg, maakten dat zij werd geïnspireerd, om iets te bedenken om hen te helpen/ondersteunen. Dit is De KunstKoets geworden. Kunst maken is haar passie, met name het bedenken van uitnodigende opdrachten voor kinderen. Rekening houdend met de belevingswereld van het kind en de leerlijn voor het PO volgens het ministerie van OCW.

Gratis beeldende vorming voor alle ISOB scholen.

De ISOB is een bestuur voor openbaar onderwijs in de regio, Schoorl, Bergen, Egmond, Castricum, Heiloo, Uitgeest, Graft, De Rijp en Schermer.

Hoe reserveer ik De KunstKoets

1. Ga naar de linkerkant van deze pagina voor het hoofdmenu. Klik op keuzes en kies daar uit de categorieën (thema, techniek, aardrijkskunde, geschiedenis enz). Het aanbod op de site is een greep uit de mogelijkheden, elk thema/ onderwerp is mogelijk. Opties: u kunt kiezen uit een lessenreeks voor een bepaalde periode, losse lessen/ workshops of kunstprojecten per groep/bouw of schoolbreed. 2. Ga terug naar het hoofdmenu. Klik op reserveren, klik op de kalender de periode aan (zoals u een vakantie boekt). U ontvangt een bevestiging per mail. 3. Graag 10 weken voor aanvang van de lessen aangeven wat het thema wordt, mocht u dat bij de reservering nog niet hebben gedaan. 4. Mieke neemt tussen 10-8 weken voor aanvang van de lessen contact met u op om een afspraak te maken. Zij komt eenmaal op school voor overleg met ICC'er , werkgroep en/of directie 5. 8-5 weken voor aanvang, krijgt u een opzet van de lessen met de begroting van de materiaalkosten 6. 5-3 weken voor aanvang ontvangt u het rooster voor de lessen. NB. Het blijft maatwerk en daarom zal het per school kunnen verschillen. De materiaalkosten zijn ook verschillend. Bijvoorbeeld, klei kan afgewerkt worden met plakkaatverf (goedkoop) of met acrylverf (iets duurder of voor de BB met glazuur (duurder).